dijous, 12 de desembre del 2013

happy hour!

El passat dimecres 11 vam realitzar un taller de menjar, aquí hos deixo unes fotos. Per cert, aquí hos la recepta.



COCA DE LLARDONS
INGREDIENTS:
- 2 fulles de massa de pasta de full (casa Tarradellas)
- llardons ( entre 150 i 200 grams).
- cabell d’àngel.
- farina. 
- un ou batit per pintar la massa.
- sucre blanc/moreno/glacé
- pinyons
- ametlla trossejada i ametlla laminada

ARGUMENT: Prepares la pasta de full sobre el marbre i s’hi espolsa una mica de farina, s’aplana amb el corró, s’hi posa cabell d’àngel i llardons trossejats, es punxa tota la base perquè no pugi la massa, s’estira la segona làmina i s’espolsa farina, és mulla la vora amb aigua amb un pinzell de la primera base i enganxem les dos làmines. Amb un ganivet rom anem fent marques a les vores per unir-les, batem un ou i pintem la superfície perquè quedi ben dorada, posem a la superfície la resta dels llardons, ametlles i pinyons i sucre moreno, i blanc. Punxem les bases amb una forquilla perquè no s’infli. El posem durant 18 minuts a 200 graus. Un cop cuita la coca hi posem sucre glacé.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada