COCA
DE LLARDONS
INGREDIENTS:
- 2 fulles de massa de pasta de
full (casa Tarradellas)
- llardons ( entre 150 i 200
grams).
- cabell d’àngel.
- farina.
- un ou batit per pintar la massa.
- sucre blanc/moreno/glacé
- pinyons
- ametlla trossejada i ametlla
laminada
ARGUMENT:
Prepares la pasta de full sobre el marbre i s’hi espolsa una mica de farina,
s’aplana amb el corró, s’hi posa cabell d’àngel i llardons trossejats, es punxa
tota la base perquè no pugi la massa, s’estira la segona làmina i s’espolsa
farina, és mulla la vora amb aigua amb un pinzell de la primera base i enganxem
les dos làmines. Amb un ganivet rom anem fent marques a les vores per unir-les,
batem un ou i pintem la superfície perquè quedi ben dorada, posem a la
superfície la resta dels llardons, ametlles i pinyons i sucre moreno, i blanc.
Punxem les bases amb una forquilla perquè no s’infli. El posem durant 18 minuts
a 200 graus. Un cop cuita la coca hi posem sucre glacé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada